CHGP 2021 Håndværkere

Der arbejdes i dagene torsdag 5/8 – mandag 9/8. Vi bruger torsdag fra kl. 8:00, til at forberede og planlægge vores arbejde i weekenden. Fredag møder vi kl. 8:00 og arbejder til vi er klar. Lørdag er arbejdstiden fra kl. 7:00 til ca. kl. 20:00. Søndag fra kl. 7:00 til vi er færdige. Mandag ca. kl. 8:00 til kl.20:00.

Vores arbejde i tiden før under løbet består af en række konstruktion-, opsætning- og reparationsopgaver samt andre små og store ad hoc-opgaver. Forekommer der perioder, hvor vi har ”ledige hænder” må man være forberedt på at hjælpe til hos banebyggerne. Mandag vil bestå af forsvarlig nedpakning af det vi har sat op.

Til at hjælpe os med disse opgaver har vi en række trucks og entreprenørmaskiner, hvorfor det er en fordel – men ikke et krav – hvis du har truckcertifikat og/eller erfaring med disse. Derudover er det vigtigt, at du er vant til fysisk manuelt arbejde. En håndværksmæssig baggrund er ikke et krav, men HVIS du har særlige forudsætninger, må du meget gerne oplyse dette ved tilmelding.

Gruppelederen fordeler arbejde og pauser i samarbejde med teamet. Teamet skal altid være bemandet, men der er også mulighed for at se løbet.

I Håndværker er funktionslederen Peter Mikkelsen og kan kontaktes på +45 40 30 97 20 eller pm@chgp.dk

$