CHGP 2021 Banebygger

Der arbejdes i dagene torsdag 29/7 – fredag 6/8 og igen søndag 8/8 – torsdag d. 12/8. Hver dag i to perioder, kl. 8:00 til kl. 16:00 og kl. 16:00 til kl. 22:00. Det forventes at du tilmelder dig minimum 4 arbejdsdage, hvoraf den ene gerne må være søndag til nedpakning.

Og hvordan bygger vi så en racerbane? Vi laver alt, der afgrænser selve banen samt publikumsområderne. Med andre ord etablerer vi gangbroer, chikaner, start/mål og faciliteter til både publikum og udstillere. Vi sætter hegn og støjskærme op samt reklamebannere for løbets sponsorer.

Til at hjælpe os med disse opgaver har vi en række trucks og entreprenørmaskiner, hvorfor det er en fordel – men ikke et krav – hvis du har truckcertifikat og/eller erfaring med disse. Derudover er det vigtigt, at du er vant til fysisk manuelt arbejde. En håndværksmæssig baggrund er ikke et krav, men HVIS du har særlige forudsætninger, må du meget gerne oplyse dette ved tilmelding.

Banebyggerne er legendariske efter de mange år i Fælledparken og på Bellahøj. Mange har været med i adskillige år, så der er altid nogle som ”ved hvad det går ud på”, når arbejdet skal udføres. Så meld dig som banebygger og få en oplevelse ud over det sædvanlige! Mød nye mennesker som du med garanti vil have det sjovt og spændende sammen med i fremtiden.

I Banebyggere er funktionslederen Peter Mikkelsen og kan kontaktes på +45 40 30 97 20 eller pm@chgp.dk

$